FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Guia pràctica per a digitalitzar les pimes (amb èxit) en la nova normalitat

Guia pràctica per a digitalitzar les pimes (amb èxit) en la nova normalitat

La plataforma *fintech *Nomo ha publicat una guia dirigida a pimes i autònoms amb les claus i indicacions pas a pas per a adaptar les empreses i els negocis al món digital

En la normalitat sorgida després del Covid-19 el consumidor fa un major ús de la tecnologia per a cobrir necessitats i demandes relacionades amb el consum, l'entreteniment, el treball, l'educació o sanitat, entre altres àmbits.

Aquests nous hàbits, convertits ara en costum, obliguen pimes i autònoms a adoptar la digitalització per a estar en l'entorn digital, allí on estan els consumidors, i donar resposta a les seues necessitats.

La digitalització, a més, contribueix al fet que les empreses siguen més competitives, eficients i sostenibles, una demanda que també s'incrementa per part d'empreses i d'usuaris.

Aquest procés de transició que moltes empreses havien iniciat en els últims anys s'ha vist accelerat per l'anomenada “nova normalitat”, fins i tot a marxes forçades: segons un recent estudi de *Sage el 48% de les empreses enquestades invertirà en digitalització per a adaptar-se a la normalitat derivada de la crisi.

A més el mateix estudi xifra en un 40% el percentatge d'empreses que ja ha adoptat mesures per a digitalitzar dels seus negocis, i un 24% d'elles han adoptat el teletreball com a principal mesura per a adaptar-se al context actual.

No obstant això, diferents estudis realitzats després del confinament revelen que la digitalització de pimes i autònoms continua sent una assignatura pendent a Espanya.

Més informació

Font: economiadigital.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia