FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
KPIs: què són i quins ajuden a les pimes

KPIs: què són i quins ajuden a les pimes

Es tracta d'indicadors claus de rendiment de l'empresa

Els *KPIs (*Key *Performance *Indicators) són indicadors clau de rendiment que s'utilitzen per a mesurar el progrés i l'èxit d'una empresa, projecte, estratègia o activitat específica. Els *KPIs són mesures quantificables que ajuden una organització a avaluar el seu rendiment en relació amb els seus objectius i metes, i permeten la identificació d'àrees de millora i oportunitats de creixement.

Els *KPIs poden variar segons el sector de l'empresa i l'objectiu que es busque mesurar. Per exemple, en una empresa de vendes, alguns *KPIs comuns podrien incloure la quantitat de vendes realitzades, el marge de benefici, la taxa de conversió de clients potencials en clients reals, entre altres.

És important destacar que els *KPIs han de ser rellevants, mesurables i estar alineats amb els objectius estratègics de l'empresa. A més, han de ser revisats i actualitzats periòdicament per a garantir que continuen sent rellevants i efectius per a mesurar el rendiment i l'èxit de l'organització.

*KPIs per departament

En el món de l'emprenedoria és important, segons detallen des del portal Parlem d'Empreses, definir quins són aquests indicadors per a conéixer si l'avanç de l'empresa respon a l'esperat. Així doncs, és recomanable fixar uns terminis per a assegurar-se que la idea de negoci va fent-se realitat.

A nivell de vendes es poden detallar *KPIs com la satisfacció del client, el nivell de facturació, el nombre de vendes tancades, el compromís i la motivació del departament comercial, les vendes totals o les taxes de conversió.

En el món del màrqueting, per exemple, és útil fixar *KPIs relacionats amb el trànsit, els nous usuaris, els usuaris recurrents, el temps de permanència en la web, els *leads aconseguits, l'abast o el *engagement

Més informació

Font: cincodias.elpais.com


Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia