FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
La banca impulsa la venda de *ciberseguros a les pimes amb la crisi del *coronavirus

La banca impulsa la venda de *ciberseguros a les pimes amb la crisi del *coronavirus

Bancs i asseguradores eleven l'oferta d'aquests productes, que estan rebent també una major demanda per l'increment del teletreball i la por al fet que hi haja atacs

La ciberseguretat s'ha convertit en una preocupació extra per a les empreses en un entorn de més teletreball i, segons els experts, més atacs. Les asseguradores han iniciat en els últims anys la comercialització d'assegurances especialitzades a cobrir bretxes de seguretat. La crisi del *coronavirus ha accelerat la demanda i també l'oferta des dels bancs.

La contractació ha augmentat, fins al punt que els implicats (asseguradores, *brókeres i advocats) calculen que entorn del 30% de l'univers de grans o mitjanes companyies tenen algun tipus de *ciberseguro, el triple que fa un any, mentre que fa tres anys quasi cap el tenia, fins que l'atac del ‘*malware’ *WannaCry a Telefónica i altres companyies va disparar les alarmes.

Les empreses estan obligades a informar d'una bretxa de seguretat a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD) o a l'agència de ciberseguretat *Incibe, que compten amb finestreta única. També han de notificar a tercers el robatori d'informació sobre ells, i s'enfronten a sancions. La preocupació augmenta amb el teletreball, en multiplicar-se les connexions en remot.

Més informació

Font: elconfidencial.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia