FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
La Cambra d'Espanya demana suport exprés per a les pimes

La Cambra d'Espanya demana suport exprés per a les pimes

Presenta 30 propostes empresarials de cara a la presidència espanyola a la UE

La Cambra d'Espanya demana que siga una prioritat per a la Unió Europea abordar les ajudes a les petites i mitjanes empreses (pimes). Així ho ha sol·licitat el president de la Cambra de Comerç d'Espanya, José Luis Bonet, durant la presentació de ‘L'oportunitat de reforçar Europa’, un document que recull les propostes de l'organització.

En aquest document la Cambra d'Espanya presenta 30 propostes empresarials de cara a la presidència espanyola de la Unió Europea.

Espanya accedirà a la presidència de la Unió Europea durant el segon semestre de l'any. Així, la Cambra d'Espanya li demana que tinga en compte les propostes que han plantejat en matèria de competitivitat, resiliència, digitalització, sostenibilitat i *geoestrategia.

La Cambra de Comerç considera que la Unió Europea hauria de proporcionar a les empreses un entorn apropiat perquè puguen desenvolupar la seua activitat productiva, així com accedir als recursos que siguen necessaris. Paral·lelament, la Unió Europea hauria de dur a terme, indiquen des de la Cambra d'Espanya, polítiques comunitàries que estiguen orientades al reforç de la competitivitat i de la posició de les empreses europees en el món.

Promocionar la internacionalització

Per a això és necessari, segons indica el president de la Cambra de Comerç d'Espanya, desenvolupar actuacions que servisquen de suport i promoció a la internacionalització de les empreses, així com a la coordinació d'aquestes.

El document de la Cambra d'Espanya posa també èmfasi en la promoció i el disseny d'estratègies que aborden el repte demogràfic i migratori als quals s'enfronten els països de la Unió Europea. En aquest sentit, també sol·liciten que es duga a terme una gestió intel·ligent dels fluxos migratoris que contribuïsquen també a un òptim funcionament del mercat, així com a l'atracció del talent en funció de les necessitats de les empreses.

Finalment, volen que s'impulse l'agenda comercial europea, especialment, els acords comercials que queden pendents als quals ja s'han negociat a fi d'aconseguir aliances estratègiques amb altres països, com per exemple, amb els països d'Amèrica Llatina.

Més informació

Font: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia