FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
La càrrega administrativa frena la productivitat de les pimes

La càrrega administrativa frena la productivitat de les pimes

La pèrdua de la productivitat de les empreses ha suposat en l'últim any la pèrdua de 35.500 milions d'euros a l'economia del nostre país, segons assenyala *Sage, que apunta a la tecnificació dels processos i el suport en les eines digitals com imprescindibles per a elevar la productivitat.

*Sage ha fet públic el seu segon informe anual de *Productivity *tracker que investiga les causes de la pèrdua de la productivitat de les empreses. Doncs bé, els resultats mostren que a Espanya s'atribueix la pèrdua de productivitat al *sobregasto de temps en tasques administratives poc productives, entre altres, una pèrdua que al seu torn ha suposat la pèrdua de 35.500 milions d'euros a l'economia del nostre país.

En els 12 països enquestats, el temps mitjà perdut per l'administrador, que inclou tasques com perseguir pagaments endarrerits, processar factures i tasques de recursos humans, suposa el 5,2%. L'anàlisi revela que Espanya és el país que més dedica a labors relacionades amb tasques administratives, amb un 10,5% del temps, temps que podria reduir-se emprant la tecnologia i les eines digitals.

“Espanya inverteix el 1,2% de PIB en I+D+i, mentre que altres països europeus aconsegueixen els 2 punts. Això està directament relacionat amb les xifres que el *Productivity *tracker assenyala per a Espanya, i és que hi ha una part molt important del temps destinat a labors administratives que, dedicat a treballs veritablement productius, podria repercutir de forma veritablement beneficiosa en les empreses espanyoles i, per tant, en el gruix de la nostra economia”, afirma Luis Pardo, *CEO de *Sage Ibèria.

“La tecnificació dels processos i el suport en les eines digitals és imprescindible per a alçar la productivitat al nostre país. Per això, en *Sage, assumim la responsabilitat de formar i ajudar les empreses és una transformació *digitalcomo una de les potes principals per a impulsar la seua productivitat i creixement”, afig Marró.

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia