FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
La Cooperativa de Viver rep el premi CAU 2020 com a Millor Cooperativa d'Espanya

La Cooperativa de Viver rep el premi CAU 2020 com a Millor Cooperativa d'Espanya

En la categoria de Desenvolupament Rural

La Cooperativa de Viver ha rebut el Premi CAU 2020 com a Millor Cooperativa d'Espanya en la categoria de Desenvolupament Rural.

El jurat ha destacat "El seu compromís amb el territori, la diversificació d'activitats que duu a terme, la seua aposta per la incorporació de joves i la participació de dones."

A més, han valorat els serveis que ofereix als socis i a la població i l'aposta per una varietat de productes de qualitat, entre ells el seu oli d'una varietat autòctona i un llegum que estan recuperant també de la zona.

El premi ha sigut recollit pel president de la Cooperativa, David Carot, qui ha agraït la concessió del guardó i ha destacat alguns dels punts que han marcat l'evolució de la cooperativa al llarg de les seues 30 anys d'història, fins a obtindre un reconeixement «que fa anys no haguérem pensat que podíem aconseguir«.

Més informació

Font: elperiodicodeaqui.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia