FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
La factura electrònica podria estalviar fins a 13.500 euros a pimes i autònoms, segons un informe

La factura electrònica podria estalviar fins a 13.500 euros a pimes i autònoms, segons un informe

Segons un informe de *Sage, la facturació electrònica pot reduir quasi a la mitat el temps dedicat al processament de factures. Evitar sis hores setmanals dedicades a la facturació suposa majors ingressos per als autònoms.

Mentres milions d'autònoms i xicotets negocis de tota Europa es preparen per a adoptar la factura electrònica, un estudi basat en dades recopilades de més de 10.000 pimes de tot el continent revela que l'adopció d'este sistema podria generar ingressos de 13.500 euros anuals per empresa. Només pel mer fet que contribuïx a reduir quasi a la mitat el temps dedicat al processament de factures, tasca a la qual es dedica no poc esforç dins dels negocis.

L'estudi Facturació electrònica: el camí cap a una economia connectada, elaborat per *Sage i presentat esta setmana al costat de CEOE i Analistes Financers Internacionals (*AFI), revela com la facturació electrònica pot revolucionar l'eficiència de les pimes, millorar el flux de caixa dels negocis i impulsar un augment considerable de la seua productivitat, perquè no en va pot fer-los guanyar sis hores setmanals respecte a la facturació tradicional.

Més informació: Més informació

Font: autonomosyemprendedor.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia