FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
La motivació dels empleats, el principal benefici de la sostenibilitat en pimes

La motivació dels empleats, el principal benefici de la sostenibilitat en pimes

La grandària o l'edat de l'empresa són dues dels factors que incideixen en la sostenibilitat en les empreses

La motivació dels empleats és el principal benefici de la sostenibilitat en les pimes. Així ho opina la majoria dels enquestats d'un estudi sobre el desenvolupament sostenible de la pime a Espanya, dut a terme pel Consell General d'Economistes d'Espanya.Segons aquest estudi, aquest benefici de la sostenibilitat en les pimes obté 4,9 punts.

Existeixen diferents factors que afecten la percepció dels beneficis de les polítiques de sostenibilitat. La grandària de l'empresa és un d'ells. Si es tracta d'una microempresa, les polítiques socialment responsables augmentaran la reputació de l'empresa en 3,95 punts, mentre que la petita empresa ho farà en 4,9. Per a la mitjana empresa això suposa 4,34 punts, mentre que per a les grans societats, 4,48.

En prendre en consideració tant l'edat de l'empresa com el sector d'activitat els resultats no mostren diferències estadísticament significatives quan es comparen els beneficis que es deriven de l'aplicació de polítiques de sostenibilitat.

Per part seua, els beneficis de les polítiques socialment responsables en la reputació de l'empresa varien de 4,17 punts en les entitats joves a 4,6 en les empreses amb més anys en el mercat.

Per sector d'activitat

Si es té en compte l'activitat de la companyia, les dedicades a la indústria augmenten els beneficis en 4,23 punts; les del sector de la construcció, en 4,13 punts mentre que en el sector serveis augmenten 4,3.

El segon benefici més destacat, amb 3,77 punts, és la satisfacció dels clients en aplicar-los polítiques comercials socialment responsables. L'estudi destaca que la mitjana empresa, amb 3,89 punts, és la que més es beneficia d'això.

En tercer lloc es troben, amb 3,68 punts, els avantatges competitius que comporten les pràctiques sostenibles en l'empresa. Cal destacar que les grans societats són, segons aquesta enquesta, amb 4,12 punts les més beneficiades. L'antiguitat és pràcticament irrellevant quant a puntuació ja que les entitats joves tenen de benefici 3,70 punts i les adultes 3,67. El sector de desenvolupament de l'activitat destaca amb 4,11 punts el del comerç.

Més informació

Font: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia