FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
La principal ciberamenaza per a les pimes i com evitar-la

La principal ciberamenaza per a les pimes i com evitar-la

Les empreses han d'emprar programes que protegisquen els dispositius i usar l'autenticació en dos passos per a evitar el phishing.

El phishing és una de les principals amenaces que afecten les petites i mitjanes empreses. Així ho denuncia Xavi Soro en Parlem d'Empreses, un portal d'informació empresarial promogut per Orange. En la informació defineixen el *phishing com el mètode que tenen els *ciberdelincuentes per a enganyar als internautes i aconseguir que revelen certa informació personal, com són les contrasenyes o dades de les targetes de crèdit o números de compte bancària. Una de les formes que tenen de fer-ho el mitjançant l'enviament de correus electrònics fraudulents.


Dades de l'informe ‘Correu electrònic: prema amb precaució’ de Cisco revelen que aquesta pràctica preocupa el 55% dels directors de la seguretat de la informació d'Espanya. A més, adverteixen que Espanya és el país d'Europa amb un major percentatge d'incidents de seguretat provocats per l'obertura d'emails maliciosos en les empreses. En concret, a Espanya s'han produït un 54% d'aquest tipus d'accidents, enfront del 41% de mitjana europea.

Més informació

Font: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia