FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
LA V FIRA EMPRESARIAL DE L'ALT PALÀNCIA SE CELEBRA AMB ÈXIT EN LA POBLACIÓ DE CAUDIEL

LA V FIRA EMPRESARIAL DE L'ALT PALÀNCIA SE CELEBRA AMB ÈXIT EN LA POBLACIÓ DE CAUDIEL

Dissabte passat es va realitzar amb èxit la V Fira Empresarial de l'Alt Palància en el marc de la XXII Fira de la Cirera de Caudiel, organitzada per *FECAP en col·laboració amb els Ajuntaments de Caudiel i Sogorb i el suport de la Diputació de Castelló.

Aquest cap de setmana s'ha celebrat amb èxit la cinquena edició de la Fira Empresarial de l'Alt Palància, en el marc de la XXII Fira de la Cirera de Caudiel, en la qual s'han donat cita gran nombre de visitants i la presència de nombroses autoritats públiques i privades de la comarca i província.

La fira que va nàixer amb vocació itinerant i amb periodicitat anual, enguany ha pogut mostrar a Caudiel la variada oferta de productes i serveis que ofereixen les empreses de l'Alt Palància, des de vehicles elèctrics i últim models de Renault, serveis de *inmobliarios, melmelades elaborades artesanalment, periòdic *lider en la comunitat, olis i *pates, consultoria d'empreses, bricolatge i xicotet electrodomèstic, higiene ambiental, estampació tèxtil, energies renovables, consultoria *operaradora de drons, podologia i comunicació.


De la mà dels seus expositors s'han oferit també interessants xarrades sobre tecnologia vinculada al món rural i una original exposició d'imatges realitzades amb drons, així com nombroses activitats per als xiquets, com *pintacaras, tallers i balls i fotos amb Mickey i *Minnie, la princesa Elsa (*Frozen), etc.

La cita s'ha convertit en un lloc on conéixer les empreses de l'Alt Palància i en el qual es plasma la professionalitat i especialització de les empreses integrades en la Federació Empresarial Comarcal de l'Alt Palància (*FECAP), així com també una magnífica oportunitat d'adquirir productes típics de la zona.

La V edició d'aquesta fira, ha sigut organitzada per *FECAP, gràcies al patrocini de la Diputació de Castelló i a la col·laboració dels Ajuntaments de Caudiel i Sogorb.

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia