FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
L'Associació de Comerciants de l'Alt Palància, integrada en la *FECAP, se suma a la campanya "El Millor *Black, el d'ací"

L'Associació de Comerciants de l'Alt Palància, integrada en la *FECAP, se suma a la campanya "El Millor *Black, el d'ací"

Per una compra superior a 10 euros, els clients podran participar en el sorteig de vals de compra que van des de 50 a 300 euros

L'Associació de Comerciants de l'Alt Palància, integrada en la *FECAP, se suma a la campanya projectada per la *Confederació d´*Empresaris del *comerç, *servicis i *autònoms de la Comunitat Valenciana (*Confecomerç), i la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i que porta per nom: "El Millor *Black, el d'Ací".

L'acció sorteja 163 vals de compra, amb imports que oscil·len entre 50 i 300?, que sumen un total de 15.150 euros. Aquesta iniciativa compta amb el suport de la Generalitat Valenciana.

68 organitzacions sectorials, territorials, gremis i mercats pertanyents a la Confederació promouran aquesta actuació del 15 al 28 de novembre a través dels seus comerços associats adherits.

El sistema de participació per als clients és senzill: fer una compra de més de 10 euros en algun dels comerços participants, durant el període de la campanya, realitzar una foto del tiquet, entrar en la plataforma del sorteig www.elmejorblack.com, emplenar el formulari de participació, indicant les dades personals, i finalment, pujar el tiquet de compra. Els interessats també podran accedir a la web mitjançant l'escaneig del *QR, inclòs en el fullet explicatiu que es distribuirà entre els clients dels comerços participants.

El 3 de desembre es comunicarà els noms de les persones guanyadores en la web i xarxes socials de *Confecomerç i de l'Associació de Comerciants de l'Alt Palància, a través del Facebook i web de la *FECAP. Els guanyadors del sorteig hauran de gastar els vals de compra en els comerços associats participants en el període del 7 al 15 de desembre de 2021.

El president de l'Associació de Comerciants de l'Alt Palància, Luis Miguel Lozano Benedicto, ha assenyalat que "amb aquesta acció volem que totes les compres de *Black *Friday, a més dels descomptes que proposen els establiments associats, tinguen premis. A més d'afavorir als nostres clients, impulsem el desenvolupament dels nostres municipis i del comerç local i comarcal perquè comprant ací guanyem tots".

Per a l'impuls d'aquesta campanya, els comerços comptaran amb fullets explicatius per a distribuir entre els seus clients i lluiran un identificatiu en els seus aparadors, unes atractives estreles, per la qual cosa serà recognoscible la promoció per a tots aquells que visiten els establiments durant el període d'impuls de la iniciativa. A més, s'ha previst una forta campanya en xarxes socials, en mitjans i en espais digitals que ajudaran a dinamitzar i promoure aquesta original acció.

Més informació

Font: elperiodicodeaqui.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia