FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Les dificultats de les pimes en el coneixement ambiental

Les dificultats de les pimes en el coneixement ambiental

Falten diners i recursos humans per a afrontar-ho, segons un estudi.

Les barreres amb les quals es topen les pimes espanyoles a l'hora d'aplicar el coneixement ambiental són múltiples, segons un estudi en el qual han participat els investigadors espanyols Autora Martínez i Juan Gabriel *Cegarra. Tots dos són professors de la Facultat de Ciències de l'Empresa de la Universitat Politècnica de Cartagena. Al costat de l'italià *Ettore *Bolisani, de la Universitat de *Padova, han analitzat si les petites i mitjanes empreses tenen fàcil accedir al coneixement ambiental, per a aprofitar-lo i compatibilitzar-lo amb les seues activitats.


Barreres de la pime enfront del coneixement ambiental

Les principals barreres són la falta de recursos econòmics o les limitacions en els recursos humans, També es detalla en l'estudi les maneres de poder superar la gestió del coneixement ambiental, i és que aquest és actualment un dels àmbits en els quals més èmfasi s'està fent en les grans empreses, alguna cosa que per a petits i mitjans empresaris no està sent senzill. De nou, les grans poden traure avantatge en aquest àmbit sobre les xicotetes, que no tenen tants recursos. Alguna cosa que pot convertir-se en un problema atès que l'economia social gana sencers, i els projectes mediambientalment sostenibles són cada vegada més valorats.

Més informació

Font: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia