FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Les pimes plantegen al Congrés que s'injecten 150.000 milions d'euros sense comprometre el balanç de les empreses ni del país

Les pimes plantegen al Congrés que s'injecten 150.000 milions d'euros sense comprometre el balanç de les empreses ni del país

ELS PROBLEMES EN LA CADENA DE PAGAMENTS AMENACEN L'ESTABILITAT DE 500.000 EMPRESES ESPANYOLES

El secretari general de *PIMEC, president de la Plataforma Multisectorial contra la Morositat i vicepresident de la Plataforma Pimes, Antoni Cañete, va comparéixer ahir davant el Congrés dels Diputats en el marc de la Comissió per a la Reconstrucció Social i Econòmica i va situar a les pime com a factor clau i estratègic per a la reactivació.

Cañete va demanar que “cuiden i salven als que paguen impostos. Sense ells serà impossible finançar la sanitat, l'educació i les polítiques socials”.

Al mateix temps va proposar impulsar un Pacte d'Estat per a la Formació Professional, va reclamar un règim sancionador per als morosos i una representació real de les pimes.

Cañete juntament amb Iñigo *Sagardoy, president de *Sagardoy Advocats, Gabriel *Domenech, responsable del servei d'estudis del BBVA o l'economista Juan Ramón *Rallo, formen part del grup de professionals de la societat civil triats per a formar part del grup de treball Reactivació Econòmica d'aquesta Comissió, que té com a objectiu proposar mesures d'impuls en l'escenari post Covid-19 en els diferents àmbits productius.

En el cas de *Sagardoy i *Domenech van assenyalar clarament que és necessari reformar el mercat de treball però sense haver d'abordar la derogació de la reforma laboral de 2012, perquè consideren que el que el mercat de treball necessita “són millores en eficiència i equitat”, considerant, això sí “molts espais de millora per a reduir la temporalitat, la desocupació estructural i la desocupació de llarga duració”.

“No és el moment ni la forma, legítima, per descomptat, però no és moment adequat”, va comentar *Sagardoy, que ha defensat la fórmula del diàleg social per a acordar els canvis laborals, i assegurant que la reforma laboral de 2012 ofereix més solucions a les empreses per a evitar la fórmula d'acomiadaments.

Durant la seua intervenció Antoni Cañete ha lamentat les dures conseqüències de la crisi del Covid-19 per al teixit de pimes i autònoms, “un 20% dels quals no tornarà a alçar la seua persiana”, segons dades de *PIMEC.

Més informació

Font: confilegal.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia