FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
MANCOMUNITAT I *FECAP FOMENTARAN EL DESENVOLUPAMENT SOCIOECONÒMIC COMARCAL

MANCOMUNITAT I *FECAP FOMENTARAN EL DESENVOLUPAMENT SOCIOECONÒMIC COMARCAL

La Federació Empresarial Comarcal de l'Alt Palància (*FECAP) i la Mancomunitat de l'Alt Palància potenciaran les sinergies per a contribuir a la dinamització socioeconòmica de la comarca

La Mancomunitat de l'Alt Palància i la Federació Empresarial Comarcal de l'Alt Palància (*FECAP) potenciaran les sinergies per a contribuir a la dinamització socioeconòmica de la comarca. La col·laboració té com a objectiu compartit el de fomentar el desenvolupament socioeconòmic i la inserció laboral en l'àmbit territorial compartida entre totes dues organitzacions, el de la comarca de l'Alt Palància.

La presidenta de la Mancomunitat, Jessica *Miravete, ha mantingut una reunió amb la secretària general de la federació empresarial, María Aparicio, i el vocal de la junta directiva Sergio Soler, en la qual s'ha conclòs la necessitat que les administracions públiques i els agents econòmics i socials cooperen de manera decidida per a aprofitar al màxim els recursos existents per a aconseguir objectius comuns.

En la reunió ha participat l'equip del Pacte per l'Ocupació i el Desenvolupament Social de l'Alt Palància, que, des de la Mancomunitat, desenvolupa un projecte orientat al foment de l'ocupació, a través de la intermediació laboral entre empreses i persones en situació de cerca d'ocupació. També mitjançant la formació per a la inserció laboral, amb l'organització d'accions dirigides a millorar la capacitació de les persones que desitgen tindre més oportunitats d'inserció laboral.

El Pacte per l'Ocupació i del Desenvolupament Rural està format per la Mancomunitat Intermunicipal de l'Alt Palància (integrada per 28 municipis), l'Ajuntament de Segorbe, la Federació Empresarial Comarcal de l'Alt Palància (*FECAP), la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (*CEV) i els sindicats UGT-*PV i CCOO *PV. Labora i el Ministeri de Treball i Economia Social són entitats col·laboradores, i l'Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local de l'UJI actua com a entitat assessora.

La *FECAP és una organització empresarial independent, multisectorial i sense ànim de lucre, constituïda en 1979, que aglutina i representa a les empreses de l'Alt Palància. L'àmbit natural d'actuació és primordialment la comarca, encara que a la fi de 1997 va ampliar el seu àmbit a tota la Comunitat Valenciana per a donar servici a empreses de províncies limítrofes, especialment de la província de València.

L'entitat presta servicis a les empreses per a facilitar la seua gestió, al mateix temps que desenvolupa activitats per al foment dels interessos dels associats, com és el cas de trobades empresarials, desdejunis *networking, jornades informatives, conferències, cursos de formació contínua, reunions sectorials, així com aquelles d'interés general o específic d'un sector, a més de fomentar l'ocupació, l'emprenedoria i la innovació.

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia