FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Martín l'Humà i *Gastroadictos premiats a Castelló

Martín l'Humà i *Gastroadictos premiats a Castelló

Javier Simón i David Marqués van recollir els premis

És més que evident que en els últims temps l'oferta gastronòmica que ofereix Segorbe i també la comarca del Palància ha experimentat un impuls espectacular gràcies a noves propostes i la qualitat dels plats que s'ofereixen. És, sens dubte, el complement bàsic i imprescindible d'una oferta turística que també està creixent exponencialment.

Un exemple d'això són els premis que tant a nivell personal com pels elaborats, s'està collint entre els hotels, hostals, restaurants i bars-restaurants que, al compàs de la resta, també proliferen en la nostra geografia comarcal.

Les últimes distincions que s'han concedit aquest mateix mes ha sigut després de la IV Fira Gastronòmica dels bolets i les tòfones que s'ha celebrat a l'Hotel del Golf Platja de Castelló exclusivament per a professionals de l'hostaleria i la gastronomia.

Dos dels tres premis concedits per *AMTC Castelló Gastronòmica, dues han sigut per a un hotel i un xef de Segorbe:

Així el 'premi per fomentar el producte de Castelló', ha sigut per a Martí l'Humà Hotel Spa**** el premi del qual ho va recollir el seu xef, Javier Simón; i el premi per la seua qualitat i la seua creativitat utilitzant producte de Castelló, per a David *Marqués Pérez de *Gastroadictos.

Per als dos, enhorabona.

Més informació

Font: elperiodicodeaqui.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia