FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
MEKNES ARTESANIA GANA EL V CONCURS ALT PALÀNCIA EMPRÉN

MEKNES ARTESANIA GANA EL V CONCURS ALT PALÀNCIA EMPRÉN

El projecte *MEKNES ARTESANIA presentat per Iris Fuster i Valeria Aparicio, ha sigut el guanyador del V Concurs Alt Palància Emprén, dotat amb un premi de 1.000 euros i impulsat per la Federació Empresarial Comarcal de l'Alt Palància i secundat per la Diputació de Castelló i la Mancomunitat Alt Palància.

Ahir a la vesprada es va reunir el jurat del V Concurs Alt Palància Emprén, compost per representants de la *FECAP, Diputació de Castelló i Mancomunitat Alt Palància, els qui d'acord amb els criteris estipulats en la bases del concurs, van valorar els projectes presentats a aquest, sent el projecte que va obtindre la major puntuació, el denominat *MEKNES ARTESANIA, presentat per Iris Fuster Villar i Valeria Aparicio Ribes, totes dues amants de la costura, amb estudis en moda, confecció i comerç online i el projecte bàsic inicial del qual és la creació, a través de la tècnica del *crochet o *ganchillo, de *amigurumis (ninots a *crochet). Les dues joves de 25 anys, utilitzaran per a la seua fabricació productes 100% sostenibles, de qualitat i fabricats amb productes nacionals, tenint previst la creació d'una botiga online i la conscienciació sobre l'explotació infantil a través de *amigurumis personalitzats.
El lliurament del premi, dotat amb 1.000 €, està prevista realitzar-se el dia 2 d'octubre de 2020, en el marc de la IV Trobada Empresarial de l'Alt Palància, que es realitzarà en el Teatre Serrà de Segorbe, sempre que les circumstàncies actuals ho permeten.
Aquesta cinquena edició del concurs ha sigut organitzada per la Federació Empresarial Comarcal de l'Alt Palància, promotora d'aquest, en col·laboració i amb el suport de la Diputació de Castelló i la Mancomunitat Alt Palància.

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia