FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Més de 350 persones assisteixen als segons premis de l'Alt Palància i Alt *Mijares

Més de 350 persones assisteixen als segons premis de l'Alt Palància i Alt *Mijares

14 entitats i membres de la societat civil van rebre el reconeixement d'El Periódico d'Ací per contribuir positivament en aquestes dues comarques.

Més de 350 persones es van donar cita ahir en els II premis d'El Periódico d'Ací Palància-*Mijares celebrat a l'Hotel Martín l'Humà de Sogorb. L'acte presentat per la periodista Carme Bort d'informatius de la 8 Mediterrani va reunir a tota la societat civil per a posar en valor nombroses iniciatives que es duen a terme comarcalment en aquest territori i d'aquesta manera, destacar la labor de col·lectius i particulars per la seua activitat en favor del desenvolupament comarcal.

A l'acte van assistir diferents autoritats i alcaldes de la zona, entre elles, la nova alcaldessa de Sogorb Mari Carmen Climent qui va reconéixer la important tasca que la societat civil sosté en el treball ardu i en conjunt a favor del desenvolupament de la comarca, i va incentivar a continuar treballant per un millor Alt Palància i Alt *Mijares. A l'acte van assistir també els diputats autonòmics Miguel Barrachina i *Merche Ventura.

El Periódico d'Ací porta ja huit anys satisfent les necessitats informatives de diverses comarques valencianes i celebrant anualment una gala de lliurament de premis que han aconseguit respecte i consideració. Aquesta és la segona vegada que el periòdic entrega els seus ja consolidats premis a les comarques del Palància i *Mijares on 14 categories i 14 premiats que segueixen el mateix esperit que defensa el periòdic han sigut els protagonistes de la nit els qui van rebre el reconeixement enmig d'aplaudiments i emoció.

Categories


En l'apartat de Cultura, l'Ajuntament de Geldo ha sigut reconegut per les iniciatives culturals en pro de la cohesió de la vida social del municipi així com per l'obertura de les portes del Museu dedicat a la figura del fundador de l'empresa de Quaderns Rossos, l'alcalde de Geldo David Quiles, va expressar unes paraules d'agraïment a El Periódico d'Ací per reconéixer l'esforç del departament de turisme. Així mateix, aquest alcalde va afegir el gran arrelament i valor que tenen els Quaderns Rubio en el col·lectiu imaginari de tota Espanya, "La cultura ens fa la vida més plena, ens fa l'esperit més gran".

En la categoria d'Esport, el Club Handbol Verge de Gràcia d'Altura va rebre el reconeixement per la promoció de l'esport entre els xiquets i joves de la comarca, incentivant valors en el territori a través de les activitats esportives. En aquest sentit, el president del club Marcos Alcaraz va afegir la labor d'integració que des de l'equip fan amb les labors solidàries en les quals participen, sent pioners en entrenaments adaptats a necessitats físiques especials, entre altres.

La categoria de Comerç ha sigut entregat a la Cooperativa San Isidro de Sogorb per la creació del nou supermercat Eroski, una obra que ha suposat una important inversió per a l'ampliació de les seues instal·lacions i l'oferta dels productes autòctons, aspecte que Julián Calpe, president de la Cooperativa San Isidro de Sogorb destacava en el seu discurs de rebuda que durant els 111 anys que el gremi comercial ha treballat per l'agricultura i sobretot pel bé econòmic de la comarca s'ha treballat amb molta de tenacitat i que aquest tipus de reconeixement fan que tants anys de treball rendisquen els seus fruits en la seua posada per consolidar la tradició a la comarca.

Més informació

Font: elperiodicodeaqui.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia