FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Nova eina per a millorar la comunicació d'autònoms i pimes

Nova eina per a millorar la comunicació d'autònoms i pimes

El número de telèfon virtual és clau en la gestió empresarial

El número virtual s'ha convertit en la clau per a millorar la comunicació de pimes i autònoms. Es tracta d'una eina de treball que afavoreix la flexibilitat geogràfica i el teletreball.


En els últims mesos aquest tipus d'eines han experimentat un gran creixement degut a l'auge del teletreball. En concret, el número virtual és un número de telèfon que està en el núvol i que permet rebre i realitzar crides.

Aquesta eina permet als autònoms i als empresaris separar la seua vida personal de la professional. Gràcies a ella disposaran d'un número de telèfon professional amb el qual podran crear desviaments de crides per horaris, en horari de demà i en horari de vesprada. En concret, els permetrà crear fins a 5 desviaments de crida diferents.

El professional podrà donar prioritat al dispositiu o al número de telèfon que ho desitge. A més, podrà establir un temps d'espera entre les crides.

Personalitzar la bústia de veu

Entre les característiques d'aquesta eina destaca que es pot personalitzar la bústia de veu amb diversos missatges i crear un diferent en funció de si les crides s'atenen dins de l'horari laboral o en funció de si l'empresa està tancada en aqueix moment i no s'atenen anomenades.

D'altra banda, es permet l'enregistrament de crides. Això afavoreix que l'autònom i l'empresari controle la qualitat d'atenció que proporciona als clients. A més, es guarda una còpia de seguretat de les converses amb la data i el contacte implicat. Els enregistraments de crida s'envien automàticament als correus electrònics que s'hagen definit prèviament.

Més informació

Font: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia