FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Opcions per a estalviar des de les pimes

Opcions per a estalviar des de les pimes

L'alternativa més usada, els plans de promoció conjunta. Només el 35% de les petites empreses coneix la seua existència

L'Executiu està disposat a potenciar els plans de pensions d'ocupació (PPE), és a dir, aquells promoguts des de les empreses o institucions. Vol fer-ho per a afavorir especialment l'estalvi previsió en el si de les empreses més xicotetes i els autònoms.

Mentre que s'articula el fons públic de pensions que donarà cobertura a aquesta mena de plans, vegem quins instruments tenen les pimes ja al seu abast per a propiciar l'estalvi per a la jubilació dels seus empleats.

La fórmula més utilitzada són els plans de promoció conjunta, en els quals almenys dues empreses s'integren en un mateix fons de pensions, però “cadascuna és completament independent per a decidir les seues aportacions i si contribueix l'empleat o no, a través dels acords als quals arribe la seua comissió de control”, apunta Eva Valero, directora de l'Observatori de Pensions de *Caser.

Més informació

Font: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia