FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Per a què necessita la pime un ERP?

Per a què necessita la pime un ERP?

Segons els clients que ho utilitzen, els aporta més agilitat i flexibilitat en l'entorn empresarial

Els sistemes de gestió de recursos empresarials aporten a les companyies agilitat i flexibilitat per a desembolicar-se en l'actual entorn empresarial. No obstant això, ara les petites i mitjanes empreses no solament busquen que els seus processos siguen més eficients, sinó que també els aporten una mica de rendibilitat, per la qual cosa aposten per tecnologia que els facilite el treball i també els done beneficis reals.


Segons les dades presentades per *Datisa, les pimes que els utilitzen donen valor a qüestions que van més enllà de la gestió. Aclareixen que les pimes no utilitzen *ERPs com a “màquina de fer diners”, sinó que servisquen com a eina per a donar suport a les operacions de les empreses que vagen enfocades a obtindre una major rendibilitat. Al seu judici, en aquest cas, tot procés en el qual intervinga la tecnologia podria ser avaluable a nivell econòmic i suposar per a la companyia o bé un estalvi dels costos o bé un increment dels ingressos.

Informació, rapidesa i seguretat

L'empresa, dedicada al desenvolupament de programari, també s'ha interessat per saber què és el que més aprecien les petites i mitjanes empreses en utilitzar aquest tipus de tecnologia. En aqueix sentit destaquen que els seus clients consideren que la quantitat d'informació que els aporta, la rapidesa que els imprimeix en l'execució de les seues funcions clau o la seguretat que els proporciona quant a l'exactitud de les dades que manegen són els valors més valuosos d'aquest tipus de tecnologia.

A part d'això, els clients que empren aquest tipus de tecnologia també han fet un altre tipus de consideracions sobre els seus usos. La reducció de costos és un d'ells i l'augment de beneficis, l'altre. “Algunes organitzacions valoren molt positivament la reducció de costos que suposa treballar amb sistemes que optimitzen els seus processos. És a dir, emprar menys temps i menys recursos, permet posar el focus en la generació de noves fonts d'ingressos. També a explotar d'una manera més eficient les convencionals”, afigen des de la companyia.

Més informació

Font: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia