FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Pimes, esteu tirant els diners: per què feu una web si després no la promocioneu?

Pimes, esteu tirant els diners: per què feu una web si després no la promocioneu?

Les petites i mitjanes empreses espanyoles són conscients de la necessitat de tindre una pàgina web, però no inverteixen en publicitat digital ni venen a través d'elles.

Les pimes espanyoles tenen un problema. Malgrat ser un ancora essencial del teixit empresarial del nostre país, la *tecnologización els ha arribat a mig fer. I en un entorn cada vegada més digital això pot suposar un defecte a curt, mitjà i llarg termini.

Segons la informe Anàlisi estratègica per al Desenvolupament de la Pime a Espanya, elaborat per *Cepyme, el 83,2% de les pimes espanyoles compta amb una web pròpia, però a l'hora de la veritat tan sols el 19,7% embene a través d'algun portal de comerç electrònic. A més, l'Estudi sobre Comerç Electrònic B2C de l'Observatori Nacional de les Telecomunicacions i de la Societat de la Informació (*Ontsi) revela que tan sols el 28% de les pimes inverteix en publicitat 'online'.

La relació de les pimes amb internet

Tenen web pròpia 83%
Tenen un *ecommerce 20%
Inverteixen en publicitat 'online' 28%
Creat amb *Datawrapper

El dibuix, per tant, és molt significatiu: les petites i mitjanes empreses espanyoles són conscients de la necessitat de tindre una pàgina web, però no inverteixen en publicitat digital per a donar-les a conéixer ni venen a través d'elles.

Els avantatges de la publicitat 'online'
Que les pimes tinguen certa resistència a invertir en publicitat 'online' pot ser comprensible, però la realitat és que, enfront de la publicitat tradicional, aquest nou model compta amb diversos avantatges que ho fa més assequible per a xicotets negocis:

1.- Avantatge competitiu

Ho véiem abans: a penes el 28% de les petites i mitjanes empreses espanyoles inverteix en publicitat digital. Si a això li sumem que el 66% dels espanyols busca un producte en internet abans de comprar-lo, la conclusió és evident: les pimes que aposten per aquest canal tindran un avantatge competitiu enfront de la resta de companyies del seu sector.

2.- Negoci milionari

Que hi haja tan poques pimes invertint en digital pot fer pensar que el potencial negoci és molt reduït, però la xifres diuen just el contrari: el comerç electrònic a Espanya és imparable, creix cada vegada més i mou 31.437 milions d'euros anuals tan sols al nostre país, amb el que rebutjar els canals de venda 'online' no és una bona opció.

Més informació

Font: elconfidencial.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia