FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Posicionament en Google: les pimes no ho poden deixar de costat

Posicionament en Google: les pimes no ho poden deixar de costat

El trànsit generat pels motors de cerca és clau per a donar visibilitat a una marca. Les Petites i mitjanes empreses no disposen dels mateixos recursos que la resta del teixit empresarial per a elaborar grans campanyes de SEU però, així i tot, compten amb grans oportunitats per a tindre un posicionament orgànic digne d'aquestes

Les Petites i mitjanes empreses (Pimes) tenen una assignatura pendent:tan sols destinen el 19% del seu pressupost al màrqueting digital, el percentatge més baix d'Europa, tal com es desprén d'un estudi elaborat per *Opinium *Research per a *Groupon. No obstant això, la qüestió no està en els recursos que empren a aquesta partida,sinó en l'eficàcia de les estratègies que es duguen a terme.

El màrqueting online abasta un camp colossal. I, en poc temps,ho serà tot. “Ara mateix entenem el màrqueting digital com aquella acció que fem a través d'una pantalla amb connexió a internet. És a dir, totes aqueixes accions que, planejades de forma estratègica, permeten promocionar-los productes i serveis d'una companyia mitjançant plataformes i eines tecnològiques, però en un futur molt pròxim això canviarà. La distinció “digital” desapareixerà perquè tota acció de màrqueting dependrà de la tecnologia,la intel·ligència artificial i l'automatització”,explica David Tomas,a DIRIGENTS *confundador de *Cyberclick. Les tècniques que es poden utilitzar són moltes però, en el *casode les pimes, 6 de cada 10 opten per la inversió en xarxes socials,una xifra que les situen al capdavant a nivell europeu. És ací on aquesta part del teixit empresarial,que comprén més del 99% del total, ha de fer-se una pregunta: està deixant de costat altres alternatives que poden ser imprescindibles en un escenari 100% digital?

“La xarxes socials són per a fer *branding, fer marca. Si realment vols vendre, l'estratègia ha d'estar donada suport per una visibilitat i un trànsit de compra de la gent que no et coneix i que busca per Google. Jo sempre li solc fer una pregunta als meus clients: Si tu busques comprar sabatilles, et vas a Facebook i poses ‘on comprar sabatilles’? O, en quin lloc ho poses? Llavors, en quin lloc has d'invertir per a atraure més vendes?”, explica a DIRIGENTS José *Facchin, cofundador i director general de *Webescuela, en el context d'un esdeveniment organitzat per *PrestaShop.

Més informació

Font: dirigentesdigital.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia