FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Quina espera la pime de la transformació digital?

Quina espera la pime de la transformació digital?

Un estudi analitza les necessitats que tenen les pimes que inicien o volen iniciar un professe de transformació en la seua organització.

Es parla molt de la necessitat que les pimes es transformen digitalment. Però, què esperen les pimes d'aqueixa transformació? Des de *Yeeply, plataforma que facilita la contractació online d'equips de desenvolupament de programari en remot, han analitzat la qüestió.


Segons la seua anàlisi les pimes demanden projectes que cobrisquen dues necessitats, principalment. Projectes capaços d'optimitzar processos interns, sovint mecànic i repetitiu, on el treballador no aporta valor real i es converteix per tant en un cost. En segon lloc, que brinden una millor experiència d'usuari al client a través d'interaccions digitals innovadores.

Aplicacions mòbils per als seus empleats

Segons l'anàlisi realitzada per aquesta plataforma, més del 50% dels projectes contractats per pimes són desenvolupaments d'aplicacions per a dispositius mòbils que utilitzaran els propis empleats de l'empresa.

És per això pel que equipar a aquests empleats amb tecnologia per a realitzar aquests processos suposa estalviar temps i recopilar dades de negoci per a prendre decisions més intel·ligents. Exemples concrets són aquells desenvolupaments que permeten tindre un millor control de la ubicació i estat dels enviaments de mercaderies, així com la gestió d'incidències.

“La pime ha passat del ‘he d'estar en Internet’ a situar el programari en el centre de la seua estratègia de negoci”, ha assegurat Luis *Picurelli, *CEO i fundador de *Yeeply.

Més informació

Font: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia