FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
REALITZEM EL NOSTRE PRIMER DESDEJUNI *NETWORKING INNOVADOR

REALITZEM EL NOSTRE PRIMER DESDEJUNI *NETWORKING INNOVADOR

Tal com estava previst, aquest matí i de la mà de Paco *Corma, expert en gestió de la innovació, hem realitzat nostre primer desdejuni *networking innovador.

Des de les 8.30 del matí s'ha realitzat nostre primer desdejuni *nwtworking innovador. Després de donar la benvinguda als participants, se'ls ha convidat al fet que realitzaren una breu presentació dels qui són i a què es dediquen. A continuació de la mà de Paco *Corma, consultor expert en gestió de la innovació, s'ha realitzat una sessió dinàmica, en la qual tots han pogut participar i en la qual s'han incorporant idees, conceptes i exemples pràctics sobre innovació que amb la finalitat que puguen implementar-les en les seues empreses.

Per a finalitzar s'ha realitzat un desdejuni *networking, en el qual han participat tots els *asisntes i que ha afavorit un major contacte entre aquests, ampliar la seua xarxa de contactes i propiciar la cooperació entre aquests.

Aquesta activitat es realitza gràcies al suport de la *Diptuación de Castelló.

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia