FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Sis de cada deu Pimes té previst contractar més emprats en 2021

Sis de cada deu Pimes té previst contractar més emprats en 2021

El 63% d'aquestes empreses van veure com el seu negoci es reduïa pel virus

Les petites i mitjanes empreses són una part fonamental del teixit empresarial espanyol, que en l'últim any han patit les conseqüències d'una forta crisi mundial. Però les Pimes han hagut de reinventar-se i migrar cap a un ecosistema més digital per a sobreviure. En aquest context, algunes d'elles comencen a veure la llum al final del túnel i pràcticament sis de cada deu (58%) Pimes té previst contractar més emprats durant 2021, segons la Guia *HAYS 2021.

Aquestes contractacions suposen, per al 56% de les empreses, una previsió a l'alça respecte a les de 2020. També hi ha un 33% de les Pimes que manté la mateixa intenció que en el passat curs i només hi ha un 10% d'elles que preveu contractar menys que l'any anterior.

Silvia Piqueras, *National *Manager *Perm de *HAYS *Response, reconeix que la pandèmia no ha afectat per igual a tots els sectors de l'economia. No obstant això, es mostra molt positiva en manifestar que "les perspectives a curt i sobretot mitjà termini són bones". També en referència a les Pimes, "els sectors menys afectats per la covid-19, com la indústria química o farmacèutica o alimentació continuen creixent i, aquells que van veure reduïda la seua facturació, com el sector serveis o l'hostaleria, veuen traces de recuperació".

La digitalització, clau en la recuperació de les pimes
L'any passat va ser complicat per a tot tipus d'empreses; grans, mitjanes i xicotetes. Així i tot, algunes empreses han sabut sobreposar-se a la situació millor que unes altres. El 63% de les Pimes han vist com el seu negoci s'ha reduït per causa del covid-19, un percentatge que puja al 66% en el cas de les grans empreses. No obstant això, tan sols un 32% de les *startups han patit pèrdues, segons la Guia *HAYS.

Més informació

Font: eleconomista.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia