FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Tot sobre la Llei del teletreball en pimes

Tot sobre la Llei del teletreball en pimes

Drets, obligacions i principals dubtes d'autònoms i treballadors sobre la llei del teletreball.

L'empresari o autònom pot exigir al seu treballador que treballe en una cadira “si això afecta a la teua salut i en compliment amb el que es disposa en les lleis de prevenció de riscos laborals”. Aquest és un dels punts clau destacats sobre la llei del teletreball que ens buiden des de *RB Ruiz *Beato Advocats.


El passat 22 de setembre es va publicar en el BOE el Reial decret llei 28/2020 de la nova Llei del teletreball. Aquesta normativa s'ocupa de regular el treball a distància, reformant així l'article 13 de l'Estatut dels Treballadors. Alguna cosa que urgia, donades les circumstàncies actuals, quan s'ha passat del 5% a superar el 30% el percentatge de treballadors que *teletrabaja a Espanya. La crisi del coronavirus ha provocat que moltes empreses opten per aquesta metodologia per a poder continuar amb l'activitat. No obstant això, segons els experts han quedat molts serrells solts en la Llei, i treballadors i empresaris no tenen molt clar fins a on arriben els seus drets i deures sobre aquest tema. Per això, veurem els punts més importants i intentar explicar aquells que generen més dubtes i/o polèmiques.

Més informació

Font: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia