FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Transformació digital de pimes i autònoms: visió qualitativa

Transformació digital de pimes i autònoms: visió qualitativa

Anàlisi i avaluació de la digitalització de pimes i autònoms .

L'informe *eAPyme 2019 de transformació digital de pimes i autònoms pretén oferir una visió que vaja més enllà del punt de vista de la demanda de les noves tecnologies i les empreses, sinó també des de la perspectiva de l'oferta, que la representen les empreses de Tecnologies de la informació i Comunicació. D'aquesta manera s'obté una visió més qualitativa i completa.


En aquest informe es recull el grau de maduresa de la transformació digital de les pimes espanyoles a través de l'anàlisi quantitativa, però amb aquesta avaluació qualitativa realitzada per *eAPyme i específicament dissenyat per al document. A continuació exposarem els diferents aspectes analitzats i l'estat en el qual es troben autònoms i pimes en cadascun d'ells.

Comunicació i connectivitat

Un dels temes més importants i tractats en l'informe és la qualitat de la comunicació i el grau de connectivitat. En línies generals la qualitat de la comunicació és bona, i Espanya es posiciona com un país notablement connectat.

No obstant això, es registren importants diferències quant a la connectivitat entre territoris. En aquells menys poblats, com les zones rurals, els més allunyats d'entorns urbans o en algunes illes més xicotetes (Ferro o Gomera), s'observa una connexió menor que la resta. L'habitual és que utilitzen banda camina o fixa amb una velocitat per damunt dels 200 MG/*sg.

Més informació

Font: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia