FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Ts Audiovisuals és la nova marca de l'empresa associada PRODUCCIONS I *ESPECTACULOS TS, SLU

Ts Audiovisuals és la nova marca de l'empresa associada PRODUCCIONS I *ESPECTACULOS TS, SLU

TS Audiovisuals; tot en espectacles i esdeveniments 'd'Altura'. Una nova aposta per la producció i la revolució digital.

Ts Audiovisuals és la nova marca d'una empresa erradicada a Altura i amb projecció nacional que des de fa dotze anys treballa en el món de l'espectacle i la producció i que sota la nova denominació conjuminarà tots els serveis que ofereix.

El seu gerent, Miguel Ángel Torrejón, ha donat per superada l'etapa de Produccions i Espectacles TS i després d'una llarga trajectòria marcada pels èxits collits a nivell empresarial i individual aprofita l'ocasió per a presentar la nova marca que agruparà tots els serveis de l'empresa d'ara en avant. Així naix TS Audiovisuals, una nova imatge i estructura a causa de les exigències dels nostres clients i a la revolució digital que està per vindre.

Miguel Ángel Torrejón, DJ en els primers moments, explica que l'empresa ha anat evolucionant des de les *discomóviles "i als tres anys vam tindre una oportunitat important de negoci i amb companys i amics, va ser la *summer *rave de la discoteca Piràmide, una de les més grans d'Espanya en la qual vam fer un festival a nivell nacional. Va ser el salt que ens va portar als festejos populars i va embarcar en nous horitzons amb la signatura de Produccions i Espectacles TS, amb esdeveniments corporatius, esportius fins a arribar a l'última transformació per a satisfer els actuals reptes que els nostres clients ens demanden, com ara concerts, festivals, gales, esdeveniments de grans marques tot això és ara TS Audiovisuals".

La gamma de serveis i professionalitat que ofereix hui l'empresa s'ha ampliat notablement cap a una empresa pionera en equipaments de so i il·luminació, visual i gràfic, lloguer de pantalles led, equips informàtics per a la realització d'esdeveniments, escenaris, infraestructures així com tot allò que tinga a veure amb l'àmbit audiovisual.

Més informació

Font: elperiodicodeaqui.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia