FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
ÚLTIMS CONVENIS FIRMATS PER *FECAP

ÚLTIMS CONVENIS FIRMATS PER *FECAP

Convenis de col·laboració amb amplis beneficis per als associats a *Fecap

1 ====Conveni de Col·laboració amb el Banc Sabadell, a través del qual tots els associats a *FECAP us podeu beneficiar d'unes condicions especials, algunes de la quals pots veure en l'escrit que t'adjuntem.

Per a una major informació (Més informació o si ho preferixes posar-te en contacte amb el telèfon 964132028 o 636510586, preguntar per Yolanda Fortea, directora de l'oficina de Segorbe.

Recorda identificar-te com a empresa o empresària(o) associada(o) a la *FECAP i si tu ho preferixes, et poses en contacte amb nosaltres prèviament.



2====*FCP Integral

Que *FCP Integral oferix servicis de formació, consultoria i servicis tècnics, així com prevenció de riscos laborals. *FCP Integral es compromet a potenciar el rendiment i l'eficiència de les empreses així com optimitzar la productivitat i la qualitat de les infraestructures i la tecnologia.

Per a més informació Més informació



3 ====LABORATORIS *AKLABS QUALITAT (GRUP ANALITZA), especialitzats en servicis d'anàlisis, consultoria-auditoria i formació.

Des de *AKLABS QUALITAT t'ajuden a complir les normes vigents, a més dels canvis que de manera periòdica se succeïxen, així com a tindre al dia els estudis i informes pertinents. Són un laboratori especialitzat en la Indústria Alimentària, Cosmètica i Mediambiental, que oferixen servicis globals d'anàlisis, consultoria, auditoria i formació.

Els associats a *FECAP tindran un 20% de descompte sobre el preu, ja molt competitiu i que habitualment fa l'empresa pels seus servicis

Poden consultar més informació de l'empresa LABORATORIS *AKLABS www.aklabs.es

Si estan interessats o necessiten més informació poden posar-se en contacte amb nosaltres a través del nostre correu fecap@fecap.org, whatsapp 619 94 03 24 o telefonant al 964 71 16 44.

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia