FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Un terç de les pimes asseguren que el 25% de les vendes de l'últim mes van ser online

Un terç de les pimes asseguren que el 25% de les vendes de l'últim mes van ser online

Després de reduir-se el nombre de clients en botigues i restaurants durant la pandèmia, els xicotets negocis han hagut d'adaptar-se als nous hàbits de consum i trobar la manera d'arribar als seus clients i de vendre els seus productes via online. Les eines de Facebook han sigut una ajuda perquè molts d'aqueixos xicotets negocis puguen fer aqueixa transició al digital.

Ara Facebook presenta una altra més, Facebook *Business Suite, una nova interfície per a ajudar les empreses a estalviar temps i mantindre's al dia en la gestió de les seues pàgines o perfils en les seues aplicacions. Gràcies a aquesta novetat podran publicar en Facebook i Instagram al mateix temps i gestionar i rebre missatges, notificacions i alertes en un sol lloc. També poden veure fàcilment què està funcionant i què capta l'atenció dels seus clients, gràcies a les dades obtingudes en aquestes dues xarxes socials.

Facebook *Business Suite s'ha creat pensant primer en les petites empreses, però és una inversió a llarg termini ja que l'objectiu és convertir-la en la interfície principal per a empreses de totes les grandàries que utilitzen Facebook, Messenger, Instagram i WhatsApp. Està disponible per a pimes a nivell global des de hui i s'aniran expandint a companyies més grans l'any que ve.

“El moment que vivim ha forçat a moltes empreses a accelerar el seu procés de digitalització i fins i tot canviar els seus models de negoci, amb la finalitat de reduir la interacció física i donar resposta a nous hàbits de consum. En aquest context les nostres plataformes poden ajudar empreses de tota mena a integrar ràpidament els serveis online, de manera que puguen mantindre i fins i tot reforçar els seus negocis en aquests temps complicats”, explica Irene Cano, Directora General de Facebook a Espanya i Portugal.

Situació de les pimes en España
Facebook també ha presentat els resultats de la tercera onada -corresponent al mes de juliol- de l'informe “Global *State *of *Small *Business” realitzat en col·laboració amb el Banc Mundial i l'OCDE. L'objectiu d'aquest estudi és donar veu als xicotets negocis de tot el món, per a entendre les seues necessitats i els canvis que han patit aquests últims mesos amb motiu de la pandèmia.

Aquestes són les principals conclusions referents a la situació de les pimes a Espanya:

A poc a poc les pimes van recuperant els seus negocis. El mes de juliol, el 89% de les pimes en Facebook van assegurar que estaven operatives o realitzant alguna activitat generadora d'ingressos, quasi un 20% més que al maig, on el percentatge va ser del 70%.
Al llarg de la pandèmia, moltes pimes s'han recolzat en canals digitals per a mantindre a flotació els seus negocis. El 33% de les pimes en Facebook amb negocis actius, asseguren que més del 25% de les seues vendes durant l'últim mes, han sigut digitals.
La reducció en el nombre d'empleats continua sent una constant en les pimes, amb poca variació en els últims mesos. El mes de juliol el 29% de les pimes en Facebook van informar que havien reduït el nombre d'empleats o treballadors, versus el 30% al maig i el 33% al juny.
Respecte al futur, el 45% de les pimes consultades es mostren optimistes respecte al futur dels seus negocis, un percentatge una mica menor respecte a juny (46%) i maig (47%).

Més informació

Font: 65ymas.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia