FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Una pime perd 30.000 euros amb cada ciberatac. Com evitar-ho?

Una pime perd 30.000 euros amb cada ciberatac. Com evitar-ho?


Una de cada cinc pimes ha patit un ciberatac en l'últim any.

Una de cada cinc petites i mitjanes empreses ha patit un atac en l'últim any ascendint el cost mitjà del ciberatac a a 30.000 euros de mitjana. La situació es deu, segons *Acens, proveïdor de serveis de *Cloud *Hosting, al fet que el 90% de les pimes no compta amb un responsable de seguretat i el 40% a penes implementa protocols bàsics de seguretat com la verificació de dos passos.


Amb motiu del Dia Internacional de la Protecció de Dades, experts d'aquesta companyia han mantingut reunions per a analitzar la situació de les pimes en aquest àmbit. Adverteixen que les petites i mitjanes empreses no poden permetre's grans inversions en seguretat per a la protecció de dades i recalquen que un ciberatac no sols es combat amb un antivirus o en utilitzar contrasenyes segures sinó que les pimes “han de tractar de connectar-se al núvol de companyies de confiança”.

Entre les recomanacions que es donen per a evitar ciberatacs destaquen comptar amb bons antivirus que protegisquen contra les noves amenaces de seguretat com a atacs *zero-*day, *ransomware i *cryptojacking.

Més informació

Font: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia