FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
5 eines imprescindibles per a pimes i autònoms

5 eines imprescindibles per a pimes i autònoms

Solucions de finançament en el punt de venda, comptabilitat, facturació, comunicació i gestió de RH per a millorar resultats.

No hi ha dubte. La digitalització augmenta les vendes, redueix costos, millora el servei del client, facilita l'accés a la informació, optimitza processos i incrementa la productivitat dels empleats. Més de la meitat de les pimes, no obstant això, no aprofiten aquests avantatges perquè no saben ni per on començar aqueixa digitalització. Els experts de *Nemuru, la primera *fintech de préstecs online perquè els professionals de les reformes oferisquen finançament als seus clients, recomanen aquestes cinc eines per a pimes i autònoms.

PROGRAMARI DE COMPTABILITAT I FACTURACIÓ
“El fet de comptar amb un programa de comptabilitat i facturació digital suposa grans avantatges per a les pimes a l'hora de prendre decisions que afecten la seua activitat. Gràcies a la digitalització dels processos, és molt més senzill portar la comptabilitat de l'empresa, crear i gestionar factures, generar pressupostos, tindre control sobre les despeses i els ingressos, presentar impostos, etc. Moltes pimes utilitzen programes com Excel per a desenvolupar l'activitat d'aquest departament, no obstant això, existeixen plataformes de programari, com *Holded, que permeten integrar tota la informació comptable i financera de la companyia en un únic entorn, amb el consegüent estalvi de temps i optimització de processos”.

PLATAFORMES DE FINANÇAMENT EN EL PUNT DE VENDA
“El finançament al consum en el punt de venda físic havia estat reservada, fins ara, a grans empreses, quedant fora de l'equació les pimes o els autònoms. Un exemple gràfic és la venda d'un cotxe, finançat directament en el concessionari. No obstant això, l'arribada d'eines com *Nemuru ve a cobrir aquesta necessitat ja que posa a la disposició del professional una plataforma tecnològica per a originar i administrar préstecs en el punt de venda, fent les vegades d'intermediari entre el client, el professional i el banc en temps real. D'aquesta forma el professional pot oferir plans de finançament flexibles als seus clients, els qui poden adquirir préstecs personals de fins a 20.000 euros i ell rep el pagament de forma immediata, la qual cosa li permet centrar-se sense riscos en els seus serveis”.

“L'eina, enfocada al sector reformes de llar, ha demostrat incrementar fins a un 30% el volum de clients i un 50% el tiquet mitjà d'aquests. Per part seua, el client troba en la companyia una via alternativa al procés de finançament estalviant temps i costos en la tramitació del préstec, amb la seguretat d'una entitat tradicional. I els bancs es beneficien al seu torn d'un nou canal de vendes mitjançant el qual diversifiquen la manera de vendre els seus productes”.

Més informació

Font: emprendedores.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia