FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Aquestes són les claus perquè les Pimes apliquen *Machine *Learning

Aquestes són les claus perquè les Pimes apliquen *Machine *Learning

Les empreses actualment generen enormes volums de dades, però el repte està en com poden analitzar-los per a generar informació que potencie el negoci

La conjuntura tecnològica col·loca a la innovació en el centre de l'escena social i empresarial. Davant aquest procés d'avanç, a ritme en moltes ocasions vertiginós, van sorgir tecnologies que marquen el present i el futur, una de les principals és *Machine *Learning, i la seua implantació es pot donar tant en Pimes i grans empreses.

*Machine *learning és un mètode d'anàlisi de dades que automatitza la construcció de models analítics. És una branca de la intel·ligència artificial basada en la idea que els sistemes poden aprendre de les dades, identificar patrons i prendre decisions amb una mínima intervenció humana.

Si bé en un començament va ser ràpidament adoptat per grans empreses, actualment les Pimes també poden aprofitar el seu potencial gràcies a les eines que ofereixen els proveïdors tecnològics.

Més informació

Font: iProup.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia