FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Com poden incorporar les pimes robòtica i IA

Com poden incorporar les pimes robòtica i IA

Les empreses de menor grandària poden plantejar-se la introducció de les eines tecnològiques d'avantguarda com un procés complicat, però la seua incorporació no té perquè ser traumàtica.

La robòtica serà una de les eines clau en el desenvolupament futur de les fàbriques. La consultora *Gartner apunta al fet que en 2023, tres de cada deu treballadors en aquestes infraestructures tindran robots col·laboratius com a eines complementàries del seu treball, un procés en el qual seran claus l'aplicació d'intel·ligència, guia i consciència sensorial en robòtica. Encara que ja s'ha avançat fins al punt que hi ha dispositius d'aquest tipus mòbils autònoms, que poden treballar de forma independent, el seu ús es complementa amb el treball humà en tasques específiques, com aquelles de major complexitat.

Aquesta és una visió que comparteixen diversos especialistes, com s'ha comprovat en la segona jornada *Insights *by *GR-EX, celebrada el dimarts a Madrid sota l'organització de Global Robot *Expo (*GR-EX) i l'Ajuntament de la capital. La cita ha servit per a sintetitzar com les pimes espanyoles es poden beneficiar de determinades tecnologies de trajectòria relativament recent, com la pròpia aplicació de la robòtica com a element complementari de l'activitat dels treballadors.
Més informació Més informació Font: CIO ESPAÑA

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia