FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
El 53% de les empreses aposten per la robotización en els seus negocis

El 53% de les empreses aposten per la robotización en els seus negocis

El retorn de la inversió en aquesta tecnologia no supera els sis mesos

La contínua evolució tecnològica comporta que la major part de les empreses es troben immerses un en procés de transformació digital. Per això, l'empresa Kaizen *Institute analitza la implantació de processos digitals en empreses a través del sistema *RPA (Robot Process automation). Segons la companyia, fins a un 53% d'empreses espanyoles aposten per aquest enfocament.

A Europa, amb la tecnologia existent, només el 5% de treballs són 100% automatitzables. No obstant això, en el 60% dels llocs de treball es poden automatitzar fins a un 30% de les seues activitats, que principalment són tasques repetitives de poc valor afegit per a l'empleat.

El sistema de RPA instal·la un programari robòtic en l'ordinador de l'usuari, amb el qual es permet fer tasques de forma automàtica. Aquestes accions solen tindre unes regles clares, però existeix la possibilitat d'incorporar intel·ligència artificial per a realitzar activitats més avançades.

Més informació

Font: eleconomista.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia