FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
El VI ALCOVI BLANCO 2018 DEL CELLER ALCOVI DE ALMEDIJAR ÉS PREMIAT PER PROAVA

El VI ALCOVI BLANCO 2018 DEL CELLER ALCOVI DE ALMEDIJAR ÉS PREMIAT PER PROAVA

El celler ALCOVI, empresa associada a ARPA i integrada en FECAP, ha obtingut la medalla de plata amb el seu vi blanc 2018, en el Concurs de Vins de la Comunitat Valenciana PROAVA.

La importància i qualitat que en segle XIX caracteritzara els vins produïts a la comarca de l'Alt Palància tornen a cobrar vida en aquest segle XXI, com demostra la medalla de plata aconseguida pels Cellers *Alcoví, d'Almedíxer, en el Concurs de Vins de la Comunitat Valenciana *PROAVA.
Concretament el vi premiat als cellers és el *Alcoví blanc 2018, mescla de *Sauvignon *Blanc i Planta Fina, el qual va ser distingit amb el segon lloc en la secció de vins blancs del certamen.

El primer premi de la secció va ser per al vi *Mariluna 2018, de Cellers Sierra Nord; i el tercer per al caldo *Nodus Chardonnay 2018, de Cellers *Nodus.

Cellers *Alcoví és una petita empresa familiar composta per cinc socis en el celler, dedicada al cultiu de la vinya a uns quatre-cents metres sobre el nivell del mar i producció de vi blanc i negre de les varietats *Cabernet-*Sauvignon, *Shiraz, *Monastrell, *Garnacha i Ull de llebre, Planta Fina, Castellana i *Sauvignon *Blanc.Aquest projecte va nàixer a partir del celler que tenien els avis dels actuals propietaris, on es feia vi per a ús particular fins que l'any 2006 els hereus van decidir ajuntar-se i dedicar-se professionalment a això.

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia