FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Els autònoms veuen un "nyap" el nou registre horari i diuen que és "com tornar a la mina"

Els autònoms veuen un "nyap" el nou registre horari i diuen que és "com tornar a la mina"

El president de l'organització d'autònoms LLIGA, Lorenzo *Amor, ha afirmat aquest dilluns que la nova normativa sobre el registre horari de jornada, que obliga des d'ahir a totes les empreses a realitzar el control d'hores treballades de les seues plantilles, és un "nyap", que suposa tornar "al segle passat".

"És com tornar a la mina. L'administració es creu que tots els treballadors tenen un centre de treball, quan la realitat és que a Espanya hi ha més de 600.000 empreses que no ho tenen", ha assenyalat Amor en declaracions a la cadena Cope recollides per Europa Press.

El president de LLIGA ha advertit que en els autònoms i en les petites empreses "hi ha cabreig i molta incertesa" per aquesta nova obligació empresarial, una incertesa que, al seu judici, es reflecteix fins i tot en el fet que el Ministeri de Treball vaja a publicar hui una guia pràctica "un dia després" que haja entrat en vigor l'obligatorietat d'aquest registre.

Amor ha afirmat que, encara que cal controlar les hores extraordinàries que realitzen els treballadors, no es pot pensar que els empresaris "són uns defraudadors".


Més informació

Fuente: eleconomista.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia