FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Es realitza amb èxit el 3*er trobada empresarial de l'Alt Palància a Sogorb

Es realitza amb èxit el 3*er trobada empresarial de l'Alt Palància a Sogorb

Per tercer any consecutiu, la Federació Empresarial Comarcal de l'Alt Palància, organitza amb gran èxit la Trobada Empresarial de l'Alt Palància, que va reunir durant tota la jornada a prop de 200 persones.

Hui s'ha realitzat amb gran èxit la 3a edició de la Trobada Empresarial de l'Alt Palància, en el qual s'han donat cita en el Teatre Serrà de Sogorb prop de 200 persones entre empresaris, emprenedors, entitats públiques i privades, de la comarques de l'Alt Palància, Camp de Morvedre i de la província de Castelló i València. Així mateix ha comptat amb estudiants de l'IES Alt Palància i IES Cova Santa de Sogorb.

La trobada organitzada i impulsada per la Federació Empresarial Comarcal de l'Alt Palància "*FECAP" ha sigut inaugurat per Mª Carmen Climent, alcaldessa de Sogorb, sent acompanyada en la taula per Vicente Hervás, president de la Fundació Bancaixa Sogorb , Beatriz Garriga, directora de la Zona *Morvedre-Palància de Bankia i per Federico Torrejón, president de *FECAP, els qui han dirigit unes paraules als presents.

A continuació Beatriz Garriga ha presentat a Ricard Guillem Guillem, coordinador territorial de la formació dual Comunitat València, *Dualiza Bankia, qui ha parlat sobre la formació dual i la seua utilitat per a les empreses, sent necessari definir bé els llocs i necessitats a cobrir i veient-ho més com una inversió que com un cost. Seguidament Pedro Mas, Tècnic Pimes en Zona *Morvedre Palància de Bankia, ha parlat de forma amena sobre les solucions financeres per a Pimes que Bankia ofereix als seus clients.

A continuació Benet M. Marcos, *CEO de *Socialancer, ha explicat, basant-se en l'experiència acumulada durant molts anys en les seues pròpies empreses, i

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia