FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
FECAP PARTICIPA EN EL FOCUS PIME TERRITORIAL "OCUPACIÓ VERDA, REINVENCIÓ I SOLUCIONS"

FECAP PARTICIPA EN EL FOCUS PIME TERRITORIAL "OCUPACIÓ VERDA, REINVENCIÓ I SOLUCIONS"

La jornada ha començat amb un viatge al tren turístic de Montanejos per a conéixer l'entorn i les seues possibilitats. Seguidament, David *Vizcaíno, director de la Fundació de Turisme de Montanejos, ha dissertat sobre el paisatge estratègic fluvial de la població i les transformacions socioeconòmiques de Montanejos. Després d'un café *networking -que ha comptat amb la col·laboració del Cicle Formatiu de Cuina i Restauració de l'IES *Ntra Sra. de la Cova Santa de la població- s'ha desenvolupat una sessió sobre els facilitadors per a la generació d'empreses, que ha girat entorn dels recursos i ajudes del Mapa d'Entitats i Serveis a l'Emprenedoria.

LLa primera taula redona "Facilitadors per a la generació d'empreses", moderada per Francisco Ronda, secretari general de la Federació Empresarial Comarcal de l'Alt Palància (*FECAP), han participat Alejandra Gimeno, de la Diputació de Castelló; Luis Miguel *Batalla per *CEEI Castelló; Eva Aparicio, gerent del *GAL Castelló Sud 14-20 i María José Villalba, coordinadora del Pacte Territorial per l'Ocupació i Desenvolupament Local de la Mancomunitat de l'Alt Palància.

A continuació, Mónica *Carreguí, de *Reinventhadas, ha moderat una sessió de *networking amb dones emprenedores, que ha donat pas a la taula final d'experiències, en la qual s'han exposat cinc testimoniatges: Teresa Blasco, gerent de *Belluga Gurmet, ha parlat sobre la reinvenció en el món rural; Sergio *Sioler, *CEO de *Elevha ha introduït el tema de les noves tecnologies en l'entorn rural; *Cati Coll, responsable de Producte en la Cooperativa de Viver, ha dissertat sobre agricultura i cooperació, i David *Vizcaíno, gerent de la Fundació de Turisme de Montanejos, ha parlat sobre empre verd i educació ambiental en la població. Finalment, Regina Campos, presidenta de *Fademur *PV, ha parlat sobre l'emprenedoria femenina en les zones rurals.

Amb l'organització de *CEEI Castelló, *Reinventhadas i el *Ayutamiento de Montanejos, la jornada ha comptat amb la col·laboració dels ajuntaments de Barraques, Montant, Onda i Sogorb, a més de la Mancomunitat de l'Alt Palància, Centres CEDEIXES de la Diputació de Castelló, Centre de Desenvolupament Rural Palància *Mijares, *FECAP, *GAL Castelló Sud 14-20, Màxima Aventura i *Ruralavanza.

*Focus Pime i Emprenedoria és una iniciativa promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l'emprenedoria i la pime, i compta amb el cofinançament dels fons *FEDER de la Unió Europea, dins del Programa Operatiu *FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

Més informació

Font: elperiodic.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia