FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Hora de fer la carta als Reis per als autònoms, arriben les eleccions

Hora de fer la carta als Reis per als autònoms, arriben les eleccions

Els autònoms són un col·lectiu molt important a nivell de vots al nostre país. I en època d'eleccions són moltes les promeses que es realitzen als diferents sectors. Per això arriba l'hora de fer la carta als Reis per als autònoms quan s'anuncien eleccions.

El problema fonamental és que simplement pel seu volum no es tracta d'un col·lectiu homogeni. Poc té a veure el que necessita un notari amb el que demanda un repartidor de *Glovo. Tots dos estan inscrits en el REPTA, però la mateixa mesura pot ser reclamada per uns i rebutjada pels altres.

L'autònom no té una única veu per a negociar

Un exemple d'això són les diferents associacions d'autònoms. LLIGA, *UPTA i *UATAE, per citar tres de les principals, tenen postures diferents en molts aspectes. I a l'hora d'exercir com a interlocutors defensen moltes vegades postures antagòniques. Davant negocien amb el Govern de torn i la patronal, que si té una postura més consensuada.

En aquests dies veurem com molts dels partits avancen diferents propostes per a intentar guanyar el vot dels autònoms. No hi ha més que veure les últimes que es van proposar quan es forme el Govern de Mariano Rajoy, moltes d'elles en l'oblit, altres pitjor que quan van legislar i només unes poques van tirar avant. El dolent és que l'experiència ens diu que una vegada passades les eleccions, els autònoms passen a l'oblit.

El problema és que passades les eleccions els autònoms descobreixen que els Reis són els partits polítics

Continuar llegint Més informació

Font: Pimes i Autònoms

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia