FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
La majoria de les pimes espanyoles estan desprotegides enfront de ciberatacs

La majoria de les pimes espanyoles estan desprotegides enfront de ciberatacs

Cada ciberataque le cuesta a una pequeña y mediana empresa una media de 35.000 euros, según un estudio de Google

Prop de tres milions de pimes a Espanya estan desprotegides enfront dels ciberatacs, ja que tres de cada cinc manquen de protocols de seguretat bàsics per a les seues pàgines web o comptes de correu electrònic corporatiu, segons un estudi de Google difós aquest dijous a Madrid.

«Les pimes no disposen de recursos financers, ni personal, ni temps per a fer front a aqueixos ciberatacs», ha explicat en presentar aquestes dades la responsable de relacions institucionals de Google a Espanya, María Álvarez, que ha recordat que el 99,8% del teixit empresarial està format per companyies de menys de 250 empleats.

Un atac informàtic li costa a cada pime una mitjana de 35.000 euros, una elevada quantia que, en gran part, és responsable que el 60% d'aqueixes companyies atacades acabe tancant el seu negoci poc després, segons dades de *Karspersky *Lab & *Ponemon *Institute citats en l'estudi.

Més informació

Font: abc.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia