FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
L'EMPRESA *ENERSOSTE, S.L. GANA EL CONCURS ALT PALÀNCIA EMPRÉN

L'EMPRESA *ENERSOSTE, S.L. GANA EL CONCURS ALT PALÀNCIA EMPRÉN

El projecte presentat per l'empresa *ENERSOSTE, S.L. va ser el guanyador de l'IV Concurs Alt Palància Emprén, ja que va ser el que va obtindre la major puntuació d'acord amb els bases del concurs.

El passat dia 30 de juliol de 2019 i en la seu de la Federació Empresarial Comarcal de l'Alt Palància "F.E.C.A.P.", es va reunir el jurat de l'IV Concurs Alt Palància Emprén, compost per Ramón Martínez *Peiro i David Quiles *Cucarella, en representació de la Mancomunitat de l'Alt Palància, Alejandra Gimeno Expósito, en representació de la Diputació de Castelló i Mª Ángeles Beitia Castelló i Francisco Ronda Guillem, en representació de la F.e.ca.P. els qui després de la valoració dels sis projectes presentats d'acord amb les bases del concurs, van triar com a projector guanyador, per obtindre la màxima puntuació, el projecte presentat per l'empresa *ENERSOSTE, S.L.

L'empresa *ENERSOSTE, S.L., va iniciar la seua marxa en el 2018, està radicada a Sogorb i ofereix solucions energètiques sostenibles tant per a clients particulars com per a negocis i institucions.

A principis del mes juliol va iniciar l'expansió del negoci a Salamanca, comptant allí amb una delegació d'aquest. El lliurament del premi, dotat amb 1.000 euros, es realitzarà el dia 4 d'octubre de 2019, en el marc de la III Trobada Empresarial de l'Alt Palància, que es realitzarà en el Teatre Serrà de Sogorb. La quarta edició del concurs ha sigut organitzada per la Federació Empresarial Comarcal de l'Alt Palància, promotora d'aquest, en col·laboració i amb el suport de la Diputació de Castelló i la Mancomunitat Alt Palància.

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia