FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Les pimes abracen la digitalització en els mètodes de pagament

Les pimes abracen la digitalització en els mètodes de pagament

El 76% de les pimes espanyoles ha invertit en digitalització en els últims dos anys, concretament una mitjana de 10.000 euros anuals, la qual cosa demostra els avanços que estan realitzant les companyies en aquest àmbit.

La ‘Radiografia de la Pime 2018’ presentada per *Sage al costat de CEOE deixa en evidència la importància d'avançar en la digitalització siga com siga la grandària de l'empresa. No obstant això, hi ha una dada descoratjadora: el 97% no tenen la digitalització com una prioritat. A més, l'estudi revela que el 69% de les pimes no compten amb personal amb habilitats digitals, i que el 80% d'elles necessitarà ajuda externa per a la posada en marxa de la digitalització del negoci.

La transformació digital va molt més allà que la implementació de serveis de veu, l'accés a Internet o comptar amb una pàgina web. Es tracta d'un concepte 360é que aplica a tots els processos del negoci, aplicacions de gestió, serveis en el núvol, processos de gestió de clients i pagaments, màrqueting… i per descomptat persones.

El *CEO i conseller delegat de *Sage Ibèria, Luis Pardo, va explicar durant la presentació de l'informe que “les pimes espanyoles tenen a veure en la digitalització el mitjà per a aconseguir créixer en el mercat, guanyar en eficiència i competitivitat i millorar la satisfacció de les necessitats i expectatives dels seus clients”. “Però, per a complir amb aquests objectius i que el balanç de l'adopció de noves tecnologies siga positiu, és necessari tindre un concepte global sobre el significat de la transformació digital, que es tracta d'un procés evolutiu i d'adaptació al mitjà, el món *hiperconectado de la 4a revolució industrial”, va aprofundir.

Més informació

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia