FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Les pimes, en guàrdia per les cartes que els envia Hisenda amb les xifres de les seues competidores

Les pimes, en guàrdia per les cartes que els envia Hisenda amb les xifres de les seues competidores

L'Agència Tributària ha enviat enguany milers de cartes a petites empreses amb càlculs sobre les seues rendibilitats i nivell de pagaments amb targetes. Avisa que les "*incosistencias tributàries" respecte al sector poden ser indicadors de frau.

Milers de xicotets empresaris estan rebent cartes de l'Agència Tributària en les quals comparen alguns indicadors de la seua empresa amb les del sector en què operen. Encara que Hisenda no demana explicacions ni aclariments sobre aquestes asimetries en la carta adverteix que "en el cas que les inconsistències persistisquen, el risc fiscal que aquestes representen podrà donar lloc als procediments de control tributari que siguen necessaris".

Els assessors fiscals estan rebent aquests dies un al·luvió de consultes dels seus clients sobre aquestes cartes.Els consulten sobre els efectes d'aquestes missives de l'Agència Tributària en les quals adverteix que des de 2016 disposen de "la informació de les entrades i eixides de tots els comptes bancaris dels contribuents, tant de les persones físiques com d'entitats". A partir d'aquesta informació, el fisc ha calculat alguns ràtios del negoci del contribuent i els ha comparats amb els del sector en què opera. "Aquestes dades poden ser utilitzats com a indici de risc fiscal quan posen de manifest inconsistències", avisa Hisenda, segons va avançar la Cadena Ser.

Més informació

Font: elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia