FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Nous ciber-hàbits que haurien d'adoptar les pimes

Nous ciber-hàbits que haurien d'adoptar les pimes

Segons dades de *Kaspersky *Labs, més de la meitat de les empreses espanyoles ha patit les conseqüències d'almenys un ciberatac en els últims dos anys.

Els resultats més freqüents dels atacs van ser: interrupció del servei (31%), problemes amb la seguretat de les dades (18%) i pèrdua de dades (15%).

I aquesta amenaça no disminueix. Quasi un de cinc enquestats (21%) va afirmar que el nombre de ciberatacs contra la seua empresa va augmentar en els últims dotze mesos, en comparació amb l'any anterior; mentre que el 42% va assenyalar que es va mantindre estable. És més, la complexitat dels ciberatacs continua creixent, amb un de cada cinc responsables de TU assenyalant que els actors d'amenaces no van deixar cap pista sobre la seua identitat en l'últim atac.

La veritat és que, segons aquest article, la seguretat cibernètica bàsica és fàcil d'implementar. Les pimes que se senten aclaparades en aquests temes perquè manquen de l'experiència adequada, o de pressupost per a contractar a un expert, no han de desesperar-se. Hi ha webs, com *Business *in *the *Community (*BITC), amb consells i recursos perquè aquests xicotets negocis estiguen segurs on-line. Aquests són alguns:

Coneix al teu enemic

Assabenta't dels diferents tipus d'atacs cibernètics que existeixen, així com les maneres en les quals els delinqüents intenten infiltrar-se en els sistemes. Després, identifica les teues vulnerabilitats, per exemple: representen un risc per al meu negoci? són conscients els meus proveïdors de seguretat?

Involucra al teu personal

Educa a tots els teus empleats sobre la seguretat on-line i implica'ls en el procés de mantindre el negoci segur. No necessiten ser experts però sí que poden reconéixer i marcar un correu electrònic com a fraudulent o utilitzar contrasenyes complexes per a protegir els comptes. Pots donar incentius a qui la porten a la pràctica o promocionar aplicacions com *LastPass.

Més informació

Fuente: muypymes.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia