FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Pimes espanyoles: amb més presència online que la mitjana europea però embene menys

Pimes espanyoles: amb més presència online que la mitjana europea però embene menys

Les empreses han de millorar ara l'eficiència dels seus plans de digitalització per a traduir la seua presència en xarxes en vendes, tant dins com fora de les nostres fronteres.

Les petites i mitjanes empreses espanyoles ocupen l'onzé lloc en immersió digital, en comparació amb la resta dels estats membres de la Unió Europea. Està per damunt de la mitjana continental, segons el Dossier d'Indicadors de l'Índex d'Economia i Societat Digital, editat i publicat per l'Observatori nacional de les telecomunicacions i de la SI i red.es, dependents del Ministeri d'Economia i Empresa. No obstant això, té un problema: aquest mateix Informe descriu una presència online de la pime per damunt de la mitjana, però una eficiència d'aqueixa presència per davall d'aqueixa mateixa mitjana. En altres paraules: estem presents, però sense traure-li el rendiment que deuríem.

Dades globals de l'informe
En l'informe es combinen els resultats de fins a 44 indicadors diferents que tenen a veure amb l'economia i la societat digital: l'ús de serveis d'internet, la integració de la tecnologia digital, capital humà, connectivitat, i serveis públics digitals.

Durant aquest 2019 (les dades es van publicar el passat 11 de juny), Espanya va aconseguir pujar tres punts respecte a 2018, passant de 53,2 a 56,1 i superant encara més la mitjana europea, que se situa en 52,5. L'evolució del país és positiva, ja que des de 2017 ha aconseguit pujar un total de 7 punts i millorar dues posicions.

Indicadors de presència online de la pime espanyola
Els indicadors més favorables per a les pimes espanyoles són els referents a l'intercanvi electrònic de dades (arribant a la quarta posició), l'ús de xarxes socials (sent setens) o el referent al comerç electrònic (arribant al 18% de pimes i superant al 17% de la mitjana).

Més informació

Font: elindependiente.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia