FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
PREMIS CAMBRA 2019

PREMIS CAMBRA 2019

Oberta la convocatòria fins al 30 de novembre de 2019

La Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Castelló convoca els seus premis anuals a l'Exportació, Turisme i Guardó *Accord a la qualitat social de l'empresa, reconeixements que compten amb una forta consolidació i arrelament en el teixit social i econòmic de la província.

Es tracta d'un tribut i homenatge a aquelles empreses que han vingut destacant en tres àmbits diferents, com són les que operen en el camp de la internacionalització, el turisme o les que han fet de l'acció social un factor essencial en la seua activitat empresarial.

Els Premis a l'Exportació, que naixen en 1979, reconeixen a les empreses en quatre diferents categories; trajectòria internacional, Pime exportadora, capacitat emprenedora i es contempla, a més, un premi extraordinari a aquelles empreses, persones o entitats públiques o privades que hagen contribuït de manera especial i per mèrits propis a la promoció d'aquest sector.

El Premi al Turisme, atorgats des de 1993, per part seua, és un tribut a l'activitat empresarial desenvolupada en un àmbit fonamental per a l'economia de la província, amb la finalitat d'encoratjar i potenciar la qualitat de l'empresa.

Finalment, el Guardó *Accord és, des de 2005, el major referent de la província quant al reconeixement públic d'aquelles empreses que han impulsat i desenvolupat bones pràctiques en l'àmbit de la qualitat social.

Més informació

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia