FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Quines opcions de finançament alternatiu tenen pimes i autònoms?

Quines opcions de finançament alternatiu tenen pimes i autònoms?

A l'hora de buscar finançament les pimes i els autònoms tenen diversos canals a la seua disposició.

A l'hora de buscar finançament les pimes i els autònoms tenen diversos canals a la seua disposició. Hem de tindre en compte que els canals tradicionals, representats per la banca tradicional, solen presentar bastant oposició a l'hora de proporcionar tant a pimes com autònoms el finançament que podrien necessitar. És per això pel que es veuen obligats a buscar alternatives de finançament com les que ofereix Descompte Global Financer, que ha pensat de forma específica en pimes i autònoms per a proporcionar-los la liquiditat que en alguna ocasió puguen necessitar.

Es tracta d'una alternativa a la banca que, de forma senzilla i molt àgil, permetrà a tots aqueixos petits i mitjans empresaris, i als autònoms, eixir dels circuits de finançament habitual i aconseguir aqueix extra de diners que es necessita en moltes ocasions. Els motius pels quals una pime o un autònom puga necessitar finançament poden ser molts, i des de *DGF han contemplat aquestes possibilitats amb diferents tipus de serveis per a estar en el moment adequat al costat dels actors que mouen l'economia real del país.

MÚLTIPLES OPCIONS DE FINANÇAMENT
Dins de l'oferta de serveis que *DGF ha creat s'ofereixen diverses alternatives. D'una banda tenim el descompte de pagarés, que és perfecte per a tots aqueixos autònoms i totes aqueixes pimes que treballen de forma freqüent amb clients que els entreguen pagarés després d'haver venut un producte o servei.

Més informació

Font: foodretail.es

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia