FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
¿Tenen les pimes cultura digital?

¿Tenen les pimes cultura digital?

La digitalització no acaba d'entrar en l'agenda de la pime, segons el president de Cepyme, Gerardo Cueva.

Les petites i mitjanes empreses d'Espanya han de tindre una major la cultura digital, segons ha declarat el president de *Cepyme, Gerardo *Cueva, en l'obertura de la jornada ‘La transformació digital de les pimes’, organitzada per l'associació DIGITALS.


L'objectiu de reclamar la presència de major cultura digital és el de fer aterrar la tecnologia en els canvis dels processos de negoci entre les pimes espanyoles. Per això, Cova ha insistit que la digitalització de les pimes és una tasca “pendent” que “no acaba d'arribar a l'última milla”.

Per part seua, la directora general de DIGITALS, Alicia Richart, ha volgut destacar el paper protagonista del teixit empresarial de pimes a Espanya, així com el seu pes en l'economia del país. “És necessari aprofitar els avantatges competitius que la tecnologia i la digitalització ofereixen als negocis”, ha comentat.

Segons informa l'agència de notícies Europa Press, durant la jornada es van conéixer diferents estratègies de negoci i casos d'ús per a desenvolupar una ruta de digitalització sense que la despesa supose una barrera. “Les tecnologies del mercat estan a l'abast de tots”, han insistit des de companyies com *IBM, Nokia, Orange o *Ericsson, entre altres.

Més informació

Font: cincodias.elpais.com

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia