FECAP
FECAP Ph. +34 964 711 644
Carrer Albaset, 5 Segorbe, ES
FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia.
Actualidad (Mostrar tot)
Treball donarà un període de gràcia amb el registre de jornada per a retardar les multes

Treball donarà un període de gràcia amb el registre de jornada per a retardar les multes

La Inspecció començarà a funcionar des del primer dia, però no sancionarà a les empreses que acrediten que estan treballant a instal·lar el seu registre.

El registre de jornada ha suposat un terratrémol per a moltes empreses. A les dificultats per a desenvolupar un mecanisme per a controlar les hores de treball s'uneix el retard que provoca la negociació entre treballadors i empresa per a determinar quin el millor sistema, ja que ha de ser acordat. El resultat és que, mancant tres dies perquè entre en vigor la norma, la major part de les empreses encara no té implantat el seu sistema de registre i ni tan sols ho té perfilat. I això que el ministeri ja va donar un termini de dos mesos abans de l'entrada en vigor de la norma.

Per a evitar una cascada de sancions a partir del diumenge, el Ministeri de Treball ha decidit donar un període de gràcia a les empreses abans de començar les sancions. Això és, un període sense multes. Així li ho està comunicant a diverses empreses i despatxos laboralistes, versió que ha confirmat el ministeri a aquest periòdic.

Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11Imagen de fondo FECAP 11
© FECAP. Federación Empresarial Comarcal del Alto Palancia